• Vrijdag 10 mei: dropping klj Ruiselede + bingo + KK frikandellen eten

Wij gaan klj Ruiselede nu were droppen eh! Jullie moeten daar niks bij doen πŸ˜‰ Wij organiseren die avond voor de leden het KK frikandellen eten. Da wil zeggen daje om ter meest frikandellen eet in 15min. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de gevolgen :D Daarna staat er nog een gezellig spelletje bingo op het programma. Lokaal open rond 20u.

• Vrijdag 17 mei: swingpaleis

Tijd om were under stembanden te smeren!! Vanavond gaan we under muziekkennis en danskunsten testen. Net zoals andere jaren terug veel ambiance en leute verzekerd. De winnaars zullen terug beloond worden dus begin maar al te oefenen :p We starten rond 20u.

• Vrijdag 24 mei: beenhesp klj Staden

Mmmmmmm lekkere beenhesp... We spreken af om 20u aan het lokaal en 20u15 vertrekken (ge kunt ook rechtstreeks gaan) Ik zal de maandag een sms sturen en jullie moeten tegen woensdag 20u laten weten als je mee gaat of niet.

• Vrijdag 7 juni: hypnoseshow klj Kanegem

Vanavond laten we jullie onderdompelen in een wereld van hypnose en een tikkeltje magie van Patrick Pickart. Je zag hem ongetwijfeld al aan het werk in Belgium's Got Talent, Tomtesterom, Het Lichaam van Coppens of tijdens één van zijn shows in Kinepolis. De deuren gaan open om 19u30, de show start om 20u30.

• Vrijdag 21 juni: tententocht klj Koolskamp

De plaatselijke verenigingen staan er opgesteld met hun kraampjes en verkopen er hapjes en véle drankjes! 🍹🍻

We verzamelen om 20u aan het klj lokaal en gaan dan gezamenlijk door naar de tent.
Er is een springkasteel voorzien! JOEPIEEEEE

• Vrijdag 5 juli: cocktailparty

Het einde van de examens dit moet uiteraard stevig gevierd worden met enkele cocktails 😊 Iedereen wordt verwacht in een zomerse outfit (ahola rokjes!!) vanaf 20u.

Er zullen verschillende cocktails aanwezig zijn die zullen verzorgd worden door onze sexy barman Niels Devroe.

• Vrijdag 13 juli: promotour met partybus

Onze zomerfuif Part-Tiet komt er bijna aan. We maken nog zo veel mogelijk reclame, zodat het terug een topeditie wordt. Daarom gaan we de week voor de fuif op promotour met een superdeluxe PARTYBUS!! We verzamelen om 20u aan de Full Pull Party (KLJ Wingene) , de partybus vertrekt om 20u30. De route die we zullen doen blijft nog even geheim :D

• Zondag 28 juli: spel zonder grenzen klj Ingelmunster

'Spel Zonder Grenzen' van KLJ Ingelmunster gaat weer door.
Indien je nog niet weet wat dit inhoudt, hier een beetje uitleg:
Je doet met je team een aantal opdrachten en parcours over gigantische luchtkastelen, een mega sljirre en andere originele opdrachten. Al of niet met water.
Je amuseert je te pletter met de nodige teamgeest of pure leute en kan daarbij in de prijzen vallen.

Wil jij graag deelnemen aan deze activiteiten en lid worden aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Groetjes van het bestuur !!!!

Jonas, Guido, Patrick, Robbe, Wouter, Kimberley, Alexander, Maxim, Niels, Stijn, Brentl, Mathis, Louis, Inse en Justien